1 Iunie - O zi pentru toti copiii!
Peste 1.000 de cadouri se pregatesc pentru a face o bucurie mare copiilor de ziua lor.
Cadouri, cadouri, cadouri si o multime de surprize!
Campania "2% - 2012"

Campania "2% - 2012" a inceput!


Ce este prevederea 2%?

Prin intermediul prevederii 2% din Codul Fiscal, orice persoana fizica poate directiona 2% din impozitul pe venit platit statului pentru anul 2011, catre o organizatie non-guvernamentala. Directionarea se poate face catre o singura organizatie non-guvernamentala.
Contribuabilul are dreptul de a decide ca 2% din impozitul sau, deja platit statului, sa fie varsat in contul unei organizatii non-profit aleasa de el.


Ce trebuie sa faca salariatii?

Procedura este extrem de simpla si nu costa nimic! Trebuie doar sa completati si sa semnati Formularul 230 (Descarcati formularul 230 precompletat cu datele Asociatie "Suflet Mai Bun" )


Ce trebuie sa faca cei care obtin venituri din alte surse (activitati independente, cedarea folosintei bunurilor, profesii liberale, drepturi de proprietate intelectuala etc.)?

Procedura este extrem de simpla si nu costa nimic! Trebuie doar sa completati si sa semnati Formularul 200 (Descarcati formularul 200 precompletat cu datele Asociatiei "Suflet Mai Bun")


Cum se completeaza formularul?

Formularul trebuie completat cu datele personale, de mana, cu majuscule si semnat. Nu este necesara specificarea sumei si nici atasarea Fisei Fiscale.


Ce trebuie sa fac cu formularul completat?

Formularul completat se depune in format hartie direct la registratura administratiei financiare de care apartineti sau la oficiul postal, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, pana la data de 25 mai 2012, inclusiv.


Mai multe informatii

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 021 4104393 sau 0723 563.557 sau la adresa: asociatia@sufletmaibun.ro sau voicumihaita@yahoo.com.Va Multumim!